La Policia Local substitueix un dels vehicles de la flota per un cotxe híbrid que minimitza el consum de combustible

Dijous, 21 de maig de 2020 a les 12:00

La Policia Local de Vilanova del Camí ha substituït un dels cotxes de la flota per un altre model més ecològic, un KIA Niro, un cotxe que combina el motor de combustió amb el motor elèctric per reduir el consum de combustible especialment en el cas de la conducció urbana, amb parades i arrencades freqüents. 

El vehicle substitueix l’antic Nissan que ja havia complert els quatre anys del leasing. Aquest dimecres ha arribat a l’Ajuntament on l’alcaldessa Noemí Trucharte, la regidora de Règim Interior, Susana Gutiérrez i l’Inspector en Cap, Marc Peña, n’han fet la presentació oficial.

La regidora de Règim Interior, Susana Gutiérrez, explica que els tràmits per a la substitució del vehicle es van iniciar a finals de 2019 i que s’hauria d’haver fet efectiva durant el mes d’abril, data en que caducava el leasing de l’anterior vehicle. La crisi del coronavirus va aturar el procés i no ha estat possible el lliurament fins a la data. 

“El nou vehicle s’ha adquirit també amb un leasing, una mica més econòmic que el que teníem fins ara i, a més a més, s’han millorat les prestacions que ofereix el cotxe, tant tècniques com mediambientals”, explica la regidora. 

La seva retolació compleix la normativa europea i segueix el model utilitzat per altres cossos de seguretat tant nacionals com internacionals. Els vinils reflectants, aconsegueixen una alta visibilitat en qualsevol condició climatològica i ofereixen una major seguretat als agents quan realitzen actuacions relacionades amb el trànsit.

Darrera actualització: 21.05.2020 | 13:54