Els alcaldes i alcaldesses de la conca traslladen a Aragonés les inquietuds i necessitats del territori

Divendres, 8 de maig de 2020 a les 11:00

Els alcaldes i alcaldesses de la conca d’Òdena es van reunir aquest dimecres amb el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonés, i amb la diputada al Congrés, Carolina Telechea a qui van traslladar les inquietuds i necessitats del territori.

Durant la reunió, Aragonés va explicar les previsions pressupostàries de la Generalitat per fer front a aquesta desescalada i les inversions que es podrien fer al país.

L’alcaldessa de Vilanova del Camí, Noemí Trucharte,explica que els alcaldes han demanat a Aragonés que es tingui en compte la situació de la conca, on l’impacte del coronavirus ha estat molt intens, “vam ser els primers a confinar-nos, i, per la informació que ens va arribant, la desescalada als nostres municipis també serà més lenta que a d’altres territoris”, rebla l’alcaldessa.

Els alcaldes i alcaldesses també han insistit en la necessitat de trobar solució per al tema de les baixes per IT de les persones de fora de la conca que no van poder entrar a treballar a la conca confinada. Un tema que es va plantejar fa setmanes i que encara està per resoldre.

 

Darrera actualització: 08.05.2020 | 13:09