El primer mercat ambulant de Vilanova del Camí en confinament compleix les expectatives

Divendres, 29 de maig de 2020 a les 13:00

El passeig de la Indústria ha acollit aquest divendres el primer mercat ambulant des que es va decretar el confinament. Les parades s’han ubicat per sectors, des de la plaça Margarida Xirgu fins gairebé a tocar de la plaça dels Claramunt. Tant els paradistes com les usuàries del mercat han fet una valoració positiva de la iniciativa i també de la ubicació temporal. 

A primera hora del matí s’han marcat les parades així com la direcció que havia de seguir la gent que anés al mercat i s’han distribuït de manera aleatòria les parades. La gent ha estat molt responsable i ha seguit les normes de protecció establertes com l’ús de les mascaretes i la distància de seguretat. 

Així mateix, els encarregats de les parades també han exhibit els cartells informatius corresponents i disposaven de gel hidroalcohòlic per oferir a la clientela.

El caporal encarregat del servei, David Fariñas, explicava que ha costat una mica organitzar-ho tot però que en termes generals tothom n’ha quedat satisfet. 

Cal resoldre algunes qüestions i dubtes que han anat plantejat els paradistes de cara a seguir millorant la celebració del mercat ambulant el pròxim divendres.

Darrera actualització: 29.05.2020 | 18:23