El mercat ambulant de Vilanova del Camí obre divendres al passeig de la Indústria

Dimecres, 27 de maig de 2020 a les 12:00

Després de pràcticament dos mesos i mig, aquest divendres 29 de maig, s’oferirà de nou el servei de mercat ambulant a Vilanova del Camí. El mercat es traslladarà al passeig de la Indústria i funcionarà en una sola direcció, des de la plaça Margarida Xirgu fins a la plaça dels Claramunt.

Les parades s’ubicaran al mateix passeig i a la zona d’estacionament que toca a la via dels Ferrocarrils. Estaran agrupades per sectors però mantenint la distància de seguretat. El despatx a les persones usuàries es farà un a un, i la resta de clients hauran d’esperar mantenint la distància estipulada i extremant les mesures de protecció amb l’ús de mascaretes. 

Per evitar creuaments innecessaris de persones, la circulació dins el mercat es farà en una única direcció, en sentit barri La Pau. 

A l’inici del mercat es col·locaran cartells informatius amb les mesures de seguretat i protecció que marca la normativa vigent i també es col·locaran cartells a totes les parades.

Les normes indiquen que cal aplicar-se gel hidroalcohòlic abans i després de la compra, encara que portis guants; que no es toquin els productes de les parades , ja que te’ls serviran els paradistes; i que es repectin els torns i les distàncies com a mínim de dos metres entre persones. Així mateix es recomana el pagament amb targeta de crèdit sempre que sigui possible.

Mentre el mercat ambulant es faci al passeig de la Indústria, també es limitarà l’accés de vehicles en aquesta zona i únicament podran circular els que vagin en direcció a la carretera de La Pobla. L’altre sentit de circulació, és a dir, cap al pont del carrer Verge de Montserrat, es tallarà des de les 8 del matí fins a les 4 de la tarda.

Darrera actualització: 27.05.2020 | 20:01