El govern de Vilanova creu que la urbanització del PMUr3 obre noves oportunitats de dinamització comercial i de creació d’ocupació

Dijous, 28 de maig de 2020 a les 14:00

Aquest dimecres 27 de maig es va signar l’acta de replanteig de l’obra d’urbanització del PMUr3, el sector ubicat sota la muntanyeta d’Scorpia a Vilanova del Camí. La urbanització del sector és d’iniciativa privada. Ocupa una superfície de 37.442 m2 dels quals 6.550 es destinaran a locals comercials i més de 15.000 a zones verdes. 

 

Des de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, l’alcaldessa Noemí Trucharte, afirma que la urbanització d’aquest sector “és una bona oportunitat pel nostre municipi: perquè millorarà visualment una de les principals entrades al municipi, perquè dinamitzarà comercialment la zona i perquè generarà nous llocs de treball”. 

Malgrat la crisi sanitària que estem patint, diu Noemí Trucharte, “des del govern, volem mirar cap al futur, i aquesta nova zona comercial creiem que dibuixa un futur millor per als vilanovins i vilanovines, amb noves oportunitats d’ocupació”.

El regidor d’Urbanisme, Francisco José Saucedo, ha destacat que aquesta obra ordenarà una zona del municipi on ara només hi ha camps i portarà fins el sector els serveis essencials de clavegueram, aigua i electricitat, entre altres. 

Des de Promoció Econòmica, el regidor Jordi Barón també valora positivament la urbanització del sector que “contribuirà a la dinamització econòmica i generarà activitat comercial que repercutirà positivament en tot el municipi”. El regidor es compromet a seguir treballant amb les associacions del comerç local, Vilanova Comerç i l’associació de comerciants del Mercat de Sant Hilari, “per tal de mantenir el suport al comerç de proximitat i generar activitats i espais que permetin la vitalitat comercial del municipi”, perquè assegura, “els dos models comercials són complementaris”.

Darrera actualització: 28.05.2020 | 19:27