El cementiri municipal s’obrirà al públic aquest dimecres en l’horari habitual

Dimarts, 19 de maig de 2020 a les 15:00

Després de gairebé dos mesos tancat per la situació excepcional provocada pel coronavirus, el cementiri tornarà a obrir-se al públic aquest dimecres. L’horari d’obertura del cementiri municipal serà de dilluns a diumenge de 8:00 a 19:00 h, des d’ara i fins el pròxim 1 de novembre.

Des de l’Ajuntament s’han establert una sèrie de condicions d’ús d’aquest equipament municipal mentre duri l’estat d’alarma. Així, l’entrada al cementiri es farà de manera individual o com a màxim dues persones sempre que siguin del mateix nucli familiar. Caldrà portar mascareta i si és possible també guants, i quan això no sigui possible, s’hauran d’extremar les mesures d’higiene de mans amb l’ús de gel hidroalcohòlic.

La circulació pel cementiri serà la mínima, no és aconsellable passejar per la instal·lació per tal d’evitar el contacte o el creuament amb altres persones.

En cas d’utilitzar productes de neteja, com baietes o draps, es recomana que siguin d’un sol ús, per poder-los llençar-les quan s’acabi. Caldrà posar-les en una bossa i tancar-la hermèticament i farem el mateix si volem llençar els guants o les mascaretes que s’hagin utilitzat.

Si es fan servir els bancs per descansar, haurà de respectar-se també la distància social, com a mínim de dos metres entre persones.

I pel que fa a l’aformanet durant els enterraments, es limita a 15 les persones que poden acompanyar el difunt, que hauran de seguir les mesures de distanciament social establertes.

 

Darrera actualització: 19.05.2020 | 17:49