El CAP de Vilanova centralitza a partir d’aquest dilluns els serveis de pediatria, atenció a la dona, odontologia i treball social

Dilluns, 23 de març de 2020 a les 10:00

A partir d’avui dilluns, el CAP de Vilanova del Camí es centralitzarà les consultes relacionades amb pediatria, odontologia, atenció a la dona i treball social. Aquesta mesura respon a la voluntat de separar les consultes en funció de la tipologia per tal de reforçar l’eficiència i l’atenció.

Recordeu trucar abans de fer la visita: 938063302

El CAP Anoia concentra els esforços, personal i recursos sanitaris per casos més lleus o de menys complexitat

La resta dels serveis d’atenció primària es centralitzen al CAP Anoia d’Igualada, davant de l’estació, on s’hi concentraran els esforços, personal i recursos sanitaris per casos més lleus o de menys complexitat. Al voltant del CAP Anoia, s’ha habilitat un espai de descans pels serveis assistencials que estan fent torns de 24 hores, i s’ha instal·lat una Àrea Sanitària de Suport, una carpa just davant del CAP, que servirà per fer el triatge dels casos i la seva corresponent derivació. També s’ha ampliat el servei de radiologia a 24 hores.

Aquest dispositiu, operat com a punt d’atenció sanitària del SEM, s’entén com una extensió més del CAP Anoia i té com a objectiu convertir-se en un espai més de consulta accessible a peu de carrer, atendre casos de baixa complexitat, donar una millor atenció, i alhora rebaixar la saturació de l’Hospital d’Igualada. 

El telèfon del CAP Anoia és el 938053500

Aquesta reordenació dels CAP, que inclou el tancament del CAP de Santa Margarida de Montbui, s’ha treballat conjuntament des de l’Institut Català de la Salut, el Consorci Sanitari de l’Anoia i el SEM.

Darrera actualització: 23.03.2020 | 10:36