COMUNICAT DE L’AJUNTAMENT DE VILANOVA DEL CAMÍ PER INFORMAR DE LA SUSPENSIÓ DELS ACTES DE LA FESTA MAJOR 2020

Divendres, 24 de juliol de 2020 a les 00:00

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha decidit finalment suspendre els actes de la Festa Major previstos per enguany. Aquesta decisió presa a contracor, ve donada per l’evolució de la COVID-19 al llarg de les darreres setmanes que han obligat a replantejar la voluntat de celebrar, tot i que profundament adaptada a un format segur, la Festa Major del municipi.

La prudència i la responsabilitat indiquen que per tal de contribuir a que el conjunt de la població pugui seguir les indicacions preventives enfront el virus indicades per les autoritats sanitàries, és necessari procedir a suspendre tots els actes que estaven previstos o s’estaven preparant. La suspensió d’aquestes activitats creiem que contribuirà al manteniment de les mesures per evitar els contagis i des del govern estem convençuts que cal avantposar per damunt de qualsevol altre consideració la seguretat i la salut de les persones.

Volem agrair profundament els esforços de la regidoria de festes per adaptar el format de la Festa a un format segur, a tot el personal tècnic que ha treballat per desenvolupar aquesta proposta i a les entitats de Vilanova que hi ha contribuït i hi ha donat el seu recolzament.

Estem segurs que és la decisió correcte i que un cop superada definitivament aquesta crisi sanitària ens tornarem a trobar en la celebració de la nostra Festa Major amb tota la intensitat que la celebració i els vilanovins i vilanovines mereixen.

Darrera actualització: 24.07.2020 | 17:27