Comencen les obres del carrer Joan Miró de Vilanova del Camí

Dimecres, 27 de maig de 2020 a les 12:30

Aquesta setmana han començat les obres d’urbanització del carrer Joan Miró, entre el carrer Ferran Núñez i Verge de Montserrat. El projecte s’ha adjudicat a l’empresa Obras y Servicios Intersat, SL, per un import de 40.463 € més IVA.

El vial té la meitat urbanitzada, la part que corresponia a l’antic SUP14a mentre va estar vigent el Pla d’Ordenació General. L’altra part, es troba en estat de terres. Hi ha sistema de clavegueram però cal dotar la zona d’aigua i de gas.

El vial disposa de clavegueram general tot i que queden pendents les connexions amb les parcel·les de la zona no urbanitzada.

L’objecte d’aquesta urbanització és continuar amb la mateixa estructura del vial existent, amb una vorera de 1,60 a 2 metres d’amplada i calçada de 2,20 m de zona d’estacionament i espai per a un únic sentit de la circulació.

L’obra també preveu els treballs de senyalització vertical i horitzontal així com el marcatge de pas de vianants que compliran amb la normativa de supressió de barreres arquitectòniques.

 

Darrera actualització: 27.05.2020 | 20:05