Aquest dimecres s’ha donat el tret de sortida a les preinscripcions per al curs 2020-2021 també a les llars La Baldufa i El Molinet

Dijous, 14 de maig de 2020 a les 11:15

Avui comença la preinscripció per al curs escolar 2020-2021 per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria. Una preinscripció atípica que s’allargarà fins el 22 de maig i que es farà de manera telemàtica, com a mínim aquesta primera setmana. Les famílies que puguin tenir més problemes a nivell de connectivitat, per exemple, podran fer-la de manera presencial del 19 al 22 de maig amb cita prèvia que caldrà demanar al centre.

Avui també comença la preinscripció a les llars d’infants La Baldufa i El Molinet. En el context social actual, degut a l’emergència sanitària que estem vivint, el període de preinscripció d’enguany s’ha vist alterat i cal evitar fer els tràmits de forma presencial. 

Des de les dues llars d’infants expliquen que, de manera excepcional, i només quan no sigui possible fer la preinscripció telemàtica, es podrà sol·licitar cita prèvia per fer-la de manera presencial al centre, serà del dimarts 19 al divendres 22 de maig, i sempre extremant les mesures de seguretat. 

Les preinscripcions presencials amb cita prèvia s’atendran al Molinet, tant per preinscriure a la Baldufa com al Molinet. Les directores de les dues llars es faran càrrec d’aquestes preinscripcions.

Segons el calendari que han publicat les llars, la publicació provisional de les llistes baremades es farà el 2 de juny i es podran presentar reclamacions el 3 i 4 de juny. La llista definitiva es publicarà el 5 de juny.

Pel que fa al sorteig de les places, es preveu per al 10 de juny a les 12:30 h a la sala de plens de l’Ajuntament, però aquesta és una dada que encara estar per concretar.

La llista d’admesos i exclosos es farà pública el 15 de juny i les matriculacions es faran entre el 17 i el 23 del mateix mes.

Per a més informació, podeu visitar el web de La Baldufa i El Molinet.

Darrera actualització: 14.05.2020 | 11:17