L’Ajuntament ja ha repartit les targetes moneder amb les ajudes de les beques menjador per garantir l’aliment als infants més vulnerables

Diumenge, 22 de març de 2020 a les 18:00

Les escoles de la Conca es van tancar el passat 12 de març com una de les mesura preventives per contenir l’expansió del coronavirus. Des de llavors, les administracions locals i comarcals i el govern de la Generalitat han treballat per cercar la manera de garantir l’aliment als nens i nenes beneficiaris de beques menjador. La solució ha estat la creació d’unes targetes moneder que a Vilanova del Camí, pràcticament ja estan repartides.

La coordinació entre el departament d’Educació i de Serveis Socials del Consell Comarcal de l’Anoia i l’Ajuntament de Vilanova del Camí ha estat important per aconseguir amb certa celeritat aquestes targetes moneder, ha explicat la regidora d’Educació, Eva Vadillo. La regidora també agraeix la col·laboració de les escoles que han permès fer el lliurament de les targetes d’una manera més ràpida.

La Policia Local i Protecció Civil s’han encarregat fer aquest lliurament. Van habilitar dos punts de recollida: al Casal de la Gent Gran i a les dependències policials i van citar a les famílies en horaris esglaonats. Cada targeta moneder s’ha carregat amb l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el confinament. Les targetes es tornaran a carregar de manera automàtica si s’allarga el confinament.

L’alcaldessa de Noemí Trucharte agraeix la tasca que han fet des del Consell Comarcal de l’Anoia, de l’Ajuntament de Vilanova del Camí i de les direccions de les escoles del municipi.

Darrera actualització: 22.03.2020 | 18:38