Cultura busca ments creatives que expliquin en un audiovisual de menys de tres minuts aquest confinament

Dissabte, 9 de maig de 2020 a les 11:00

La regidoria de Cultura ha convocat el concurs de curtmetratges “Càmera i acció, es roda a casa”. Un projecte que vol fomentar la creativitat de tots i totes les veïnes de Vilanova del Camí a partir de gravacions de petit format que expliquin històries del nostre confinament.

Per participar al concurs, no calen grans equips, n’hi ha prou amb el telèfon mòbil per explicar una bona història, asseguren des de Cultura. S’accepten obres de tots els gèneres: ficció, drama, animació, comèdia… però la condició es que s’hagin gravat durant el període excepcional d’emergència sanitària provocada pel covid-19.

Els curts es poden presentar en format MP4 o Avi i en horitzontal i el temps no pot ser inferior als 30 segons ni excedir dels 3 minuts.

Els treballs audiovisuals es poden presentar fins el pròxim 31 de maig al correu concurs@vilanovadelcami.cat o al WhatsApp de Cultura: 659747889, amb la màxima qualitat possible i sempre indicant el títol de l’obra i les dades personals i de contacte de la persona participant.

Cada autor podrà presentar tantes obres com desitgi i el veredicte del jurat es farà públic el 5 de juny, a les xarxes socials de Cultura i al Vilanova Informació.

La regidoria de Cultura ha establert tres premis de 150 €, de 100 € i de 50 €.

Podeu consultar les bases al web municipal vilanovadelcami.cat i a radionova.cat 

Darrera actualització: 09.05.2020 | 13:27

Imatges

Càmera i acció bases