235 famílies inscriurien els seus fills i filles a les propostes d’estiu adaptades a la nova situació

Divendres, 22 de maig de 2020 a les 15:00

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha fet un sondeig entre les famílies vilanovines per conèixer la demanda que poden generar les activitats d’estiu per a infants i joves en el context de l’estat d’alarma. Tancat el termini per respondre l’enquesta, hi ha un total de 235 famílies que estan disposades a apuntar els seus fills al Casal, la Tropa o l’Esportiguay.

La participació de les famílies en aquest sondeig ha estat molt important. La majoria s’han pronunciat favorablement responent sí o segurament sí que inscriurien als seus fills a les propostes municipals d’estiu degudament adaptades, confiant que seria positiu, si la desescalada ho permet, participar del Casal, Esportiguay o La Tropa, per anar tornant a la nova normalitat.

En concret, 125 famílies es van mostrar favorables al Casal, 36 a La Tropa i 109 a l’Esportiguay. Val a dir que en l’apartat d’observacions sortien algunes preguntes relacionades amb l’existència o no de piscina o bé amb dubtes relacionats amb els espais de pràctica, entre d’altres.

Destacar també que només 9 famílies es van pronunciar en sentit contrari responent que aquest any No preveien participar de les activitats.

Les famílies han mostrat interès per allargar les activitats d’estiu fins a mitjans d’agost

De la lectura de les dades se’n desprèn també, que les famílies tenen interès per l’oferta d’agost. En aquest sentit s’han rebut fins a 85 respostes afirmatives. 

I per últim, més d’una quarta part de les famílies, 63 concretament, van respondre que potser seria un any amb dificultats econòmiques i que aquest fet podria condicionar la seva participació.

Des de l’Ajuntament de Vilanova del Camí agraeixen a la ciutadania la seva interacció. Es valora molt  favorablement la capacitat de resposta i la confiança que els veïns dipositen en la gestió de les activitats d’estiu. Les dades obtingudes a partir de les enquestes permetrà als departaments organitzadors concretar i enfocar els programes de forma més acurada, per aquest Estiu 2020.

Darrera actualització: 22.05.2020 | 18:33