FULL D’INSCRIPCIÓ CANDIDAT/A PUBILLA O HEREU VILANOVA DEL CAMÍ 2020

Formulari d'inscripció

Des de la regidoria de Cultura s’ha obert una convocatòria per trobar la pubilla i hereu, pubilleta i hereuet, de Vilanova del Camí. La pubilla i l’hereu han de ser joves de 13 a 18 anys, empadronats al municipi i disposats a representar-lo en diferents actes institucionals i festius. I els petits ambaixadors vilanovins hauran de tenir entre 5 i 12 anys, i també es requereix estar empadronats al municipi.

Si esteu interessats en la proposta podeu omplir el següent formulari:

Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment.

Darrera actualització: 19.06.2020 | 13:51
Darrera actualització: 19.06.2020 | 13:51