Tributs ajornats a Vilanova del Camí i la conca d’Òdena

Dimecres, 1 d'abril de 2020 a les 12:00

El dia 24 de març, els alcaldes i alcaldesses de la conca van anunciar en roda de premsa l’adopció de diferents mesures tributàries amb la voluntat d’alleugerir la càrrega econòmica a les famílies. 

Els alcaldes i alcaldesses d’Igualada, Vilanova del Camí, Santa Margarida de Montbui i Òdena, van decidir en primer lloc, ampliar els terminis de pagament de totes les liquidacions iniciades abans la declaració de l’estat d’alarma, així com tots els ajornaments i fraccionaments que havien estat concedits. 

S’ha prorrogat fins al juny el pagament de l’impost de circulació de vehicles, l’únic tribut municipal en curs actualment.

S’està estudiant la possibilitat d’ajornar també el cobrament de l’IBI.

S’han suspès els rebuts pel cobrament de les quotes d’aquells serveis que no s’hagin pogut prestar, amb motiu del confinament. Això afecta serveis com els esportius, els centres cívics, cursos i tallers i les llars d’infants, entre d’altres.

S’ha reduït la taxa d’escombraries comercials per aquells establiments que han hagut d’interrompre la seva activitat. 

S’han ajustat les liquidacions de la taxa per ocupació de la via pública de bars i restaurants amb taules i cadires i la del mercat ambulant dels divendres, en proporció al temps confinament.

Darrera actualització: 01.04.2020 | 19:19