Accelera el Creixement 10a edició

Dimecres, 28 d'abril de 2021 a les 00:00

Desena edició de l’Accelera el Creixement, un programa de suport a empreses amb potencial de creixement i consolidació promogut per la Diputació de Barcelona i PIMEC i, en el qual Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Vilanova del Camí participa com a agent referent del teixit empresarial del territori.

Davant les dificultats que la situació excepcional generada per la COVID-19 està comportant a les empreses del territori; el programa s’ha reorientat i adaptat a ajudar a les PIMES a transformar els seus negocis a aquesta nova realitat. És a dir, a revisar l’estratègia de l’empresa amb experts i a treballar palanques claus per afrontar aquesta situació incerta, com són la transformació digital, les millores en la comercialització de productes i serveis, la internacionalització, i l’organització empresarial adaptada al nou context, així com una nova palanca, la de finançament, per analitzar i reforçar l’estructura financera, que en la majoria de casos s’ha vist afectada.

Les 447 empreses que han participat en les nou edicions anteriors que ja s’han dut a terme, han mostrat la seva satisfacció per estar dins el programa i creiem que val la pena que mireu aquests vídeos testimonials al web (www.acceleraelcreixement.com).

Aquest programa està adreçat a empreses de la demarcació de Barcelona i se’n farà una selecció de només 50 empreses. En cas que la vostra empresa sigui seleccionada tindrà l’oportunitat d’accedir a més de 75 hores de formació i d’assessorament in company amb experts. El cost real del programa  està valorat en 5.500 euros per empresa, però està subvencionat i l’empresa només paga 500 euros + IVA.

Per conèixer amb més detall l’Accelera el Creixement, us recomanem mireu aquest Vídeo promocional.

Les candidatures es podran presentar fins al 7 de juny de 2021 per correu electrònic mitjançant el Formulari d’inscripció.

Per a més informació del programa, podeu participar en una de les Sessions Informatives (11 de maig 10-11 h o 19 de maig 16-17 h) amb inscripció prèvia en aquest enllaç.

També podeu consultar el següent enllaç www.acceleraelcreixement.com o bé contactar directament amb Marta Magre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament en el correu magrerm@vilanovadelcami.cat (938054411 ext.5) o amb l’Annabel Cuatrecases de PIMEC en el correu: acuatrecases@pimec.org o en el telèfon 934 964 500.

Darrera actualització: 28.04.2021 | 10:35