Borsa de l’Art i la Cultura a Vilanova del Camí

Borsa de l’Art i Cultura a Vilanova del Camí

Si ets de Vilanova del Camí o de la Conca d’Òdena i et dediques, de manera professional o amateur, a alguna disciplina artística o cultural, et pots inscriure en aquesta Borsa.

Aquest registre ens permetrà tenir coneixement i poder-nos posar en contacte amb tu perquè puguem fer-te partícip de la vida artística i cultural del municipi.

La Borsa d’Art i Cultura incorporarà propostes literàries, d’arts plàstiques, cinema, circ, dansa, fotografia, música i teatre...Avís legal

L’enviament des les dades introduïdes en aquest formulari per part de l’usuari, implicarà l’acceptació expressa i sense reserves de la política de protecció de dades personals que figura al peu d'aquesta pàgina, o accedint des d'aquest enllaç.

L’Ajuntament utilitzarà aquestes dades exclusivament per a la prestació del servei o gestió sol·licitada. En cap cas es cedirà o comunicarà a tercers les dades recollides sense consentiment de l'usuari, excepte quan siguin necessàries per a la prestació del servei sol·licitat o siguin requerides per les autoritats públiques competents, de conformitat amb les disposicions legals i reglamentàries aplicables en cada moment. Podeu llegir l'Avís Legal que figura al peu d'aquesta pàgina o accedint des d'aquest enllaç.

 

 

Darrera actualització: 14.07.2020 | 15:17
Darrera actualització: 14.07.2020 | 15:17