Revetlla de Sant Joan - Barri Bonavista

Dijous, 23 de juny de 2022 de 18.00 h a 23.00 h

La Junta de l’AA.VV. Barri Bonavista amb el suport de l’Àrea de Cultura i la col·laboració de la colla de diables Els Cabrons ha preparat un any més una sèrie d’actes per celebrar aquesta nit especial.

  • Es començarà a les 18:00 h amb una tarda de jocs per a la quitxalla que comptarà amb un canó d’escuma i inflables, entre altres.
  • A les 21:00 h de la nit tenen previst fer la rebuda de la flama del Canigó, a càrrec d’un grup d’atletes locals, que anirà seguida de la lectura del manifest i l’encesa de la foguera.
  • Mitja hora més tard començarà el ball de diables amb els Cabrons de Vilanova del Camí que de segur donaran ambient a la festa.
  • A les 22:00 h, el sopar veïnal a la fresca. Un cop més, la Junta facilitarà les taules i cadires i el veïnat es durà el sopar de casa. 
  • Cap a les 23:00 h de la nit començarà el ball de revetlla amb l’orquestra Som-hi Band.

Durant el ball l’entitat té previst, com és habitual, fer el repartiment de coca i cava, i també faran la rifa d’un pernil.

Pel que fa a la foguera asseguren que serà simbòlica, per evitar riscos, i la mateixa associació s’encarrega d’agrupar els palets que requeriran. També tenen en compte aspectes de seguretat, amb la col·laboració de l’Ajuntament perquè no hi hagi ensurts, perquè la foguera es fa en un solar propietat municipal.

Adreça:

Pl. Gertudis Artigal (Barri Bonavista)

Darrera actualització: 17.06.2022 | 10:42