Pista de gel i encesa de llums de Nadal

Divendres, 3 de desembre de 2021 de 18.00 h a 19.00 h

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha preparat per a aquest divendres un acte especial per encetar l’Agenda de Nadal del 2021. S’inaugurarà la pista de gel que s’ha instal·lat a la plaça del Mercat i es farà la tradicional encesa de l’arbre de Nadal. L’acte institucional començarà a les sis de la tarda, amb la intervenció de l’alcaldessa Noemí Trucharte que s’encarregarà de la inauguració oficial.

La pista es posarà en funcionament aquest mateix divendres després de l’acte institucional que servirà per presentar els principals esdeveniments de l’agenda nadalenca. Es farà en format audiovisual i, la cirereta del pastís, la posarà la cantant vilanovina Marta Bossa, que ens oferirà dues peces musicals després del compte enrere que encendrà l’arbre de Nadal que presideix la plaça. 

Des de la regidoria de Festes s’ha preparat una tarda d’activitats familiars amb una xocolatada, un grup d’animació i un gran photocall perquè les famílies puguin fer-se fotografies nadalenques. També indiquen que hi haurà sorpreses per a la quitxalla, però no han transcendit més informació per no desvelar-ne els detalls.

Quin cost té:

Activitat gratuïta i oberta a tothom

Adreça:

Pl. del Mercat

Darrera actualització: 02.12.2021 | 18:15