ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-  sense estils
cercar

Centre Obert i Espai de Joc El Cireret

Equipaments
Centre Obert i Espai de Joc El Cireret

activitats Cireret estiu curs 2017_2018 (60) v02
El Centre Obert i Ludoteca El Cireret es va posar en marxa el 1992, després de la remodelació de l'edifici que antigament havien ocupat les escoles públiques. Des d'aleshores el centre funciona a ple rendiment.

En conveni amb Creu Roja Anoia, la ludoteca acull d'octubre a juny un centenar d'infants, d'edats compreses entre els 3 i els 11 anys. Els nens i nenes es divideixen en tres torns diferents, cadascun d'aquests amb una trentena d'alumnes, que gaudeixen d'aquest servei dues vegades a la setmana.

Les instal·lacions de la ludoteca també son aprofitades per les escoles del municipi per fer-hi algunes activitats dues vegades a la setmana La posada en funcionament d'aquest equipament ha permès també ampliar les activitats adreçades als infants del municipi, com el Casal d'Estiu, en què cada any participen més de 200 nens i nenes.

El Centre Obert ofereix activitats a una vintena de nens i nenes. Els especialistes del Centre organitzen diverses activitats formatives que contribueixen a la socialització i integració dels infants.

< Tornar

Ajuntament de Vilanova del Camí · NIF P-0830300-J
Pl. del Castell, 1 · 08788 Vilanova del Camí · T. 93 805 44 22 · F. 93 805 42 90
Diputació de Barcelona