ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-  activar estils
cercar

Centre d'Innovació Anoia

Centre Innovacio Anoia imatge serveis

INTRODUCCIÓ


A la Conca d' Òdena, on s'ubica la població de Vilanova del Camí , conviuen varis polígons industrials, tots els confrontats, situats a les poblacions de La Pobla de Claramunt -Plans d'Arau-, Òdena - Polígon de les Gavarreres- i el Polígon del Pla de Rigat i el de la Riera de Castellolí, ambdós a Vilanova del Camí .

Per la mera convivència d'aquests polígons, limítrofs entre ells, des de l'Ajuntament de Vilanova del Camí es va creure convenient la creació d'un centre, que fos a la vegada un lloc on ubicar els serveis necessaris dirigits a les industries radicades en els polígons de referència, i, simultàniament, la creació d'espais per a potenciar la creació d'empreses per les persones emprenedores i, tanmateix, un lloc on es pogués donar la deguda formació a les persones, tant a aquelles que presten serveis a les industries ubicades als polígons com a qui tingui la voluntat de crear una empresa, potenciant en la mesura del possible les seves capacitats.

Centre Innovació Anoia set 13 2

DECISIÓ

El Centre d'Innovació Anoia es vol posar en marxa dotant-lo de continguts de valor per a les empreses i els PAE del municipi. L'objectiu del centre és donar resposta a les necessitats de les empreses i dels treballadors de la zona i del territori, com la captació de noves empreses i emprenedors, esdevenint-se com a centre proveïdor de solucions i serveis.

El projecte contempla la prestació de serveis de valor afegit (formació, espais de trobada, recursos per a les empreses, etc) i mecanismes per incentivar la innovació i la cooperació entre les empreses, que afavoreixi la competitivitat del territori.

LOCALITZACIÓ

L'esmentada activitat s'ubica en un edifici emplaçat al carrer dels Impresors, parcel•la 23, dins del polígon industrial de la Riera de Castellolí de Vilanova del Camí – 08788 (Barcelona).

OBJECTIUS

El Centre d'Innovació Anoia és un equipament municipal dissenyat amb l'objectiu de:

  • Fomentar la cultura emprenedora
  • Donar suport als emprenedors per iniciar els seus projectes empresarials
  • Consolidar les empreses de nova creació
  • Oferir espais a les empreses per tal que hi puguin realitzar activitats professionals
  • Satisfer les necessitats de les empreses i industries amb la participació de la iniciativa privada i dels agents econòmics i socials
Banner patrocinadors Serveis a les Empreses

Ajuntament de Vilanova del Camí · NIF P-0830300-J
Pl. del Castell, 1 · 08788 Vilanova del Camí · T. 93 805 44 22 · F. 93 805 42 90
Diputació de Barcelona