ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-  sense estils
cercar

Residència i Centre de dia AMMA Vilanova

Equipaments
Residència i Centre de dia AMMA Vilanova

Amb una superfície enjardinada molt àmplia, a deu minuts del centre urbà, el centre gerontològic AMMA Vilanova representa una nova forma de concebre l'assistència a les persones grans. Va ser dissenyat fins al darrer detall per facilitar la vida quotidiana als residents, amb amplis espais lluminosos, mobiliari ergonòmics i cuidades instal•lacions.

El centre està estructurat en sis unitats de convivència. En cada unitat resideixen 30 persones amb un estat de salut i unes necessitats d'atenció similars. Cada una disposa de menjador propi, sala d'estar, bany geriàtric i sala de visites.

Les habitacions, individuals o dobles, disposen de bany complet i adaptat i tenen com a mínim 20 metres quadrats. Compten amb un equipament molt complet: llits articulats elèctrics, escriptori, pràctics armaris i presa de televisió.

El centre es va obrir al públic el 26 de juny de 2007 i ofereix 180 places residencials i 40 de centre de dia. Disposa de 98 places en règim de col•laboració amb la Generalitat de Catalunya.

< Tornar

Ajuntament de Vilanova del Camí · NIF P-0830300-J
Pl. del Castell, 1 · 08788 Vilanova del Camí · T. 93 805 44 22 · F. 93 805 42 90
Diputació de Barcelona