ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-  sense estils
cercar

Setmana Europea Prevenció Residus

Un any més l'Ajuntament de Vilanova del Camí s'ha adherit a la  Setmana Europea de la Prevenció de Residus que es celebra del 17 al 26 de novembre de 2018, i té com a objectius: donar a conèixer estratègies de reducció de residus i la política de la Unió Europea i dels seus Estats membres en aquesta matèria; fomentar accions sostenibles per reduir els residus arreu d'Europa; fer públic les tasques dutes a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus; i fer canviar el comportament quotidià dels europeus (consum, producció).

Aquest any  es vol potenciar la  prevenció de residus perillosos per fomentar un canvi de comportament a l'hora de produir i comprar productes i gestionar aquests residus.
Enguany a Vilanova tindrem l'exposició REDUÏM RESIDUS cedida per la Diputació de Barcelona, del 20 al 30 de novembre.

Estarà instal•lada al vestíbul del Centre Cívic Can Papasseit

Aquesta exposició vol donar a conèixer als visitants les característiques i la importància de la gestió dels residus, per tal d'afavorir i incrementar la participació de la ciutadania en la presa de decisions ambientals.

Mini guia sobre residus perillosos 


 

Prevencio residus perillosos 2018 cartell-v11
RESIDUS PERILLOSOS

RESIDUS PERILLOSOS

QUE SÓN? Els residus perillosos es defineixen com un tipus de residus que tenen alguna propietat perillosa, ja sigui explosiva, inflamable o tòxica. Es poden trobar en molts...

Ajuntament de Vilanova del Camí · NIF P-0830300-J
Pl. del Castell, 1 · 08788 Vilanova del Camí · T. 93 805 44 22 · F. 93 805 42 90
Diputació de Barcelona