ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-  sense estils
cercar

PROPOSTES DE 5.000€

Relació de propostes valorades en 5.000€

1. NOVA MAQUINÀRIA PER AL GIMNÀS DE CAN TITÓ: Compra de nova maquinària per millorar el servei del gimnàs ubicat al poliesportiu de Can Titó.

2. RECUPERACIÓ DELS ANTICS GEGANTS DE VILANOVA: Vilanova del Camí encara conserva els gegants antics, creats després de la Guerra Civil. Es proposa restaurar-los per afegir un nou valor al patrimoni festiu del municipi.

3. MILLORES A LA BIBLIOTECA MUNICIPAL: Adequar una sala independent per a les activitats de la biblioteca: clubs de lectura, hores del conte, visites escolars, tertúlies literàries, lectura en veu alta.

4. MILLORES A LES LLARS D'INFANTS: Es proposa invertir en sòl de cautxú per millorar els patis de les llars d'infants.

5. MATERIAL PER AL NOU ESPAI JOVE: Des de Joventut s'està preparant un nou projecte per reubicar l'Espai Jove. El centre necessitarà nou material i mobiliari per funcionar al màxim.

6. NOVA IMATGERIA FESTIVA DE LA CIUTAT: Es proposa augmentar el nombre d'elements festius (capgrossos, feres, etc) per tal que participin en les festes de la ciutat.

7. EQUIP DE SO PER A LES ENTITATS: Compra d'un equip de so per tal de posar-lo a disposició de les entitats vilanovines, ampliant els serveis que ofereix l'Ajuntament.

8. NOVES PAPERERES PER A GOSSOS: Incorporació de noves papereres, fent èmfasi en les zones més conflictives.

9. MILLORES AL CENTRE D'INNOVACIÓ ANOIA: Sonorització de la sala d'actes del Centre d'Innovació Anoia per millorar els serveis que s'hi ofereixen.

10. MILLORES A LA VIA PÚBLICA: Inversió en petites millores als carrers: nova senyalització, rètols, papereres, etc.


Ajuntament de Vilanova del Camí · NIF P-0830300-J
Pl. del Castell, 1 · 08788 Vilanova del Camí · T. 93 805 44 22 · F. 93 805 42 90
Diputació de Barcelona