ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-  sense estils
cercar

PROPOSTES DE 10.000€

Relació de propostes valorades en 10.000€

1. PARC DE LLEURE LES MORERES: Instal·lació de nous elements per a l'espai Workout i l'Skate Park al parc de Lleure Les Moreres, al costat de l'Institut Pla de les Moreres.

2. NOU ESCENARI: Adquisició d'un nou escenari de fàcil muntatge per a actes municipals i per a les entitats.

3. PARCS INFANTILS: Adquisició de noves estructures, nous elements urbans, terres, etc, per als parcs infantils del municipi.

4. PANTALLES INFORMATIVES I STREAMING ALS EDIFICIS MUNICIPALS: Adquisició de dues pantalles informatives per situar al Mercat de Sant Hilari i a Can Papasseit, així com la preparació d'alguns edificis per poder retransmetre actes via streaming .

5. NOU MATERIAL PER A FESTES I ACTIVITATS: Adquisició de 20 carpes de 3 x 3 per a actes municipals i material de préstec per a les entitats.

6. FINALITZACIÓ DEL PATI DEL CENTRE CÍVIC BARRI DE LA PAU: Instal·lació de tendals i il·luminació per realitzar activitats al Centre Cívic barri de La Pau.

7. MILLORA DELS ESPAIS PER A ACTIVITATS ESPORTIVES DIRIGIDES: Sonorització i equipament de les sales on es realitzen activitats dirigides amb material modern.

8. CREACIÓ D'UNA APP AMB TOTS ELS SERVEIS MUNICIPALS I DE LES EMPRESES DEL MUNICIPI: Una aplicació per a mòbils i tauletes que aglutini tots els serveis públics oferts per l'Ajuntament, les empreses i els comerços locals.

9. EQUIPS INFORMÀTICS PER A ACTIVITATS: Compra de nous ordinadors per a les activitats i cursos que es realitzen des de l'Ajuntament.

10. MILLORES AL ROVY: Impulsar diferents obres de millora a l'edifici.


Ajuntament de Vilanova del Camí · NIF P-0830300-J
Pl. del Castell, 1 · 08788 Vilanova del Camí · T. 93 805 44 22 · F. 93 805 42 90
Diputació de Barcelona