ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-  sense estils
cercar

Valoració campanyes de comerç - Llei de Barris

Valoració Campanya “Aixequem les persianes”

A Vilanova del Camí, la valoració global de la campanya es positiva. Tot i que no s'ha llogat cap local, hem incrementat el número de locals respecte l'any passat, s'ha incrementat el número de comerços i hem rebut més trucades interessant-se pels locals.

El dia de la jornada es va realitzar una visita per tots els locals, no es van obrir, i desprès es va fer una xerrada sobre les 3 línies de subvencions que té obertes l'àrea de promoció econòmica, tant per comerços com emprenedors. L'acte va finalitzar amb una explicació sobre l'elaboració de cervesa artesana i un tast a càrrec d'una empresa local.

Aquest any han participat un total de 10 locals en la campanya: 4 locals s'han utilitzat com aparadors (7 comerços han pogut exposar els seus productes o oferir els seus serveis) i 6 locals s'ha fet publicitat de la seva disponibilitat mitjançant una lona.

Els aparadors i les lones han estat exposats del 24 d'octubre fins al 7 de gener. Durant aquests mesos, hem rebut un total de 11 trucades de persones interessades en els locals, però no ens consta que s'hagi llogat cap.

Dificultats que hem trobat:

  • la participació a la jornada va comptar amb poca presencia comercial o emprenedora.
  • els propietaris no volien cedir els locals per muntar aparadors
  • poc compromís dels comerços: un cop muntant l'aparador, els havien de perseguir per a que tornessin la clau o no l'han tornat fins la finalització de la campanya i un altre va muntar l'aparador al desembre.

Aspectes que hem millorar:

  • fer més difusió del dia de la jornada entre els comerços i els emprenedors
  • estudiar la possibilitat d'incrementar el temps d'exposició dels aparadors
  • implicar a més propietaris en la cessió del local com aparador

Valoració Campanya “Barris Antics. Molt per descobrir, molt per oferir”

A Vilanova del Camí, la valoració general de la campanya es molt positiva, ja que hi ha hagut més implicació dels comerços i també han vingut més municipis, respecte l'any passat, a visitar-nos.


Ajuntament de Vilanova del Camí · NIF P-0830300-J
Pl. del Castell, 1 · 08788 Vilanova del Camí · T. 93 805 44 22 · F. 93 805 42 90
Diputació de Barcelona