ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-  sense estils
cercar

PROPOSTES DE 5.000€

Relació de propostes valorades en 5.000€
 1. AMPLIACIÓ DE LA IL·LUMINACIÓ DE NADAL: Proposem incrementar el pressupost destinat a la il·luminació i la decoració nadalenca amb l'objectiu de promoure l'esperit nadalenc i incentivar el comerç local. Una acció que es podria complementar amb un concurs de decoració nadalenca de balcons o façanes (particulars o per carrers o barris) i també dels aparadors. Premis per als tres primers classificats. (100-150 i 200 € per a particulars i 100-200 i 300 € per als comerços)
 2. PREMI A LA MILLOR PROPOSTA EMPRESARIAL: Amb l'objectiu de premiar les millors iniciatives i projectes empresarials locals, proposem organitzar un concurs en el marc del qual es puguin valorar diversos aspectes com el grau d'innovació, la utilització de les TIC, el grau d'internacionalització, la creació de llocs de treball... Un concurs obert a nous emprenedors i també a empreses consagrades.
 3. INSTAL·LACIÓ D'UN NOU PARC DE SALUT: Per tal de fomentar un envelliment actiu entre la població i la pràctica esportiva en general, proposem ampliar els parcs de salut del municipi i incorporar-ne un tercer. Vilanova ja disposa d'un parc de salut a la plaça Gertrudis Artigal, al barri Bonavista, i un altre al carrer dels Ducs (sota l'Institut) Aquests espais permeten exercitar qualitats físiques bàsiques com la força, la flexibilitat, la resistència, l'equilibri o la coordinació.
 4. AMPLIACIÓ DEL GIMNÀS DEL PARC FLUVIAL: Cada vegada són més les persones que surten a passejar, córrer o fer gimnàstica pel Parc Fluvial. Per això proposem incorporar nous elements de salut al gimnàs a l'aire lliure que ja existeix actualment i que contempla un mòdul d'espatlleres, bancs d'abdominals, tanques de salt i barres paral·leles.
 5. CICLE DE CONFERÈNCIES, XERRADES I TAULES RODONES: Oferir un seguit de conferències amb l'objectiu d'apropar a la ciutadania del municipi i comarca el pensament i l'experiència de figures amb una contrastada trajectòria professional que puguin oferir una visió de l'actualitat social, educativa, econòmica, política, ... i altres àmbits d'interés que es viuen actualment.
 6. ACTIVITATS PER GAUDIR EN FAMÍLIA: Programa d'experiències suggerents per compartir amb la família. Activitats relacionades amb la cultura, la música, la gastronomia, el turisme o amb la natura.
 7. ACTIVITATS D'ESTIU PER A TOTS ELS PÚBLICS: Es proposa la creació d'un catàleg d'activitats lúdiques i culturals durant els mesos de primavera-estiu adreçades a tots els públics i amb l'objectiu de dinamitzar diferents espais del municipi. Es proposen concerts a les places, sopar a la fresca, cinema a l'aire lliure...
 8. COMPRA D'ALIMENTS FRESCOS AL BANC DE LA TECA: Darrerament, les bosses de pobresa i de col·lectius marginats han crescut de forma exponencial i, en conseqüència, la demanda d'aliments també. L'objectiu del Banc de la Teca és lluitar contra la fam i ajudar les famílies vilanovines que menys recursos tenen.
 9. DISSENY D'UNA APLICACIÓ PER A DISPOSITIUS MÒBILS (APP) DE RUTES VERDES I LLOCS D'INTERÈS DEL MUNICIPI: Per gaudir de la natura i de la pràctica esportiva:
  senderisme, bicicleta.... Aquesta APP pot incorporar també rutes urbanes per descobrir la història, el patrimoni i les curiositats del nostre municipi.
 10. TALLERS AL CENTRE CÍVIC: Disseny d'un programa de cursos i tallers per a dinamitzar el Centre Cívic i oferir una oferta variada: restauració bàsica i reciclatge creatiu, massatges, cuina, intel·ligència emocional...

Ajuntament de Vilanova del Camí · NIF P-0830300-J
Pl. del Castell, 1 · 08788 Vilanova del Camí · T. 93 805 44 22 · F. 93 805 42 90
Diputació de Barcelona