ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-  sense estils
cercar

PROPOSTES DE 10.000€

Relació de propostes valorades en 10.000€
  1. DINAMITZACIÓ DE CAN MUSCONS: Promocionar la Masia de Can Muscons com a centre per treballar temes mediambientals, d'interpretació de l'entorn i altres activitats relacionades amb el riu i la natura. Can Muscons podria incloure també un petit museu històric i de patrimoni de la ciutat i esdevenir també un centre de referència per als escolars de la comarca…
  2. TEMPORADA D'ARTS ESCÈNIQUES: Teatre, dansa, música… Es tracta d'oferir a la població de manera estable i continuada, una temporada d'arts escèniques competitiva i de qualitat.
  3. ACTIVITATS PER A JOVES: Programació d'un cicle d'activitats adreçades a joves a partir de 12 anys com concerts, sortides, activitats de lleure, estada d'aventures, jocs de rol... Activitats diverses pensades per omplir el temps d'oci dels joves.
  4. AMPLIACIÓ I MILLORA DE LES ACTUACIONS DE FESTA MAJOR: Es proposa complementar el programa lúdico i festiu de la Festa Major incorporant noves propostes com actuacions, concerts... i millorant la qualitat dels grups, orquestres...
  5. COMPRA DE NOU MATERIAL PER A FESTES I ACTIVITATS AL MUNICIPI: Renovar i completar el mobiliari i el material actual: taules, cadires, paelles, focs... per utilitzar en diferents activitats lúdiques, culturals, esportives. Material d'ús municipal i de préstec per a les entitats locals.
  6. FOMENT DE L'OCUPACIÓ LOCAL I DE LA FORMACIÓ OCUPACIONAL: Disseny d'una programació continuada centrada en oficis vinculats a sectors estratègics de futur . Organització de cursos i tallers professionals dissenyats en funció de les necessitats de l'entorn i de les estratègies de futur laboral. Estudis recents anticipen el retorn del tèxtil a Catalunya: remalladores, overloc... i la demanda d'altres oficis com torners o fresadors. La proposta contempla realitzar pràctiques amb persones amb experiència en el sector.
  7. 25 HORES DE PÀRQUING GRATUÏT A L'HOSPITAL D'IGUALADA: Mitjançant conveni amb l'Ajuntament d'Igualada es tracta d'oferir aparcament gratuït als familiars dels pacients ingressats a l'Hospital d'Igualada.
  8. PÍCNIC AL PARC FLUVIAL: El Parc Fluvial del riu Anoia és un espai recuperat ecològicament i socialment. Donada la seva afluència de públic, es proposa l'ampliació de la zona de pícnic existent amb la instal·lació de nou mobiliari urbà, un parc infantil, una àrea d'esbarjo per a gossos, i l'habilitació d'una zona d'ombra.
  9. MILLORES AL ROVY: Impulsar diferents obres de manteniment i millora de l'edifici.
  10. MILLORES A LA PLAÇA VILARRUBIAS: Parant especial atenció als tancaments i l'arranjament del sorral amb la finalitat de millorar-ne l'aspecte i fer-la més accessible.

Ajuntament de Vilanova del Camí · NIF P-0830300-J
Pl. del Castell, 1 · 08788 Vilanova del Camí · T. 93 805 44 22 · F. 93 805 42 90
Diputació de Barcelona