ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-  sense estils
cercar

Propostes esportives

  • Gimnàs – circuit a l'aire lliure

Molt a prop de la zona esportiva de Can Titó, a la vora del Parc Fluvial hi ha un espai de gimnàs a l'aire lliure instal•lat l'any 2007, amb ajut de Diputació de Barcelona.

Consta de mòduls d'espatlleres, bancs d'abdominals, tanques de salt, barres paral•leles. És un bon espai d'estiraments i d'activitat a l'aire lliure que l'utilitzem molts corredors com a punt d'inici – final dels seus circuits d'entrenament.

espai lúdic
  • Espai Lúdic per a la gent Gran

Dins la zona esportiva de Can Titó hi ha instal•lat des del 2007 un circuit esportiu-lúdic, adreçat a la gent gran, per a la millora de les habilitats coordinatives i per al foment de la mobilitat articular. És d'accés lliure per part de l'usuari.

Gimnàs - Circuit a l'aire lliure
Gimnàs - Circuit a l'aire lliure 2
  • Fúting, bicicleta i passeig

Molts vilanovins i vilanovines, i també ciutadans d'altres municipis de la comarca, utilitzen el Parc Fluvial per fer exercici i en concret per córrer, anar amb bicicleta i passejar a la vora del riu.

Passeig al Parc Fluvial
Bicicleta al Parc Fluvial
  • Circuit natural esportiu Ruta del Colacao

Es tracta d'un circuit circular, que presenta al llarg del seu recorregut diferents panells informatius que ens descriuen els diferents exercicis a desenvolupar.

L'itinerari transcorre als voltants del poliesportiu de Can Titó i segueix el camí que porta a la masia de Can Titó, per des d'allà endinsar-se a la zona boscosa de Vilanova del Camí , donant la volta per arribar finalment al camí d'accés al cementiri.

Circuit natural esportiu 1
Circuit natural esportiu 2

  • Circuit de bicicrós

El circuit té un recorregut circular i discorre al voltant de Can Titó, aquesta modalitat de cursa és practica en circuits accidentats amb bicicletes adequades.

Circuit bicicrós 1
Circuit bicicrós 2


Ajuntament de Vilanova del Camí · NIF P-0830300-J
Pl. del Castell, 1 · 08788 Vilanova del Camí · T. 93 805 44 22 · F. 93 805 42 90
Diputació de Barcelona