ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-  sense estils
cercar

Club de Feina

Club de Feina
Club de Feina
President Companys, 1, 2n pis) (Edifici OTG-Inem) 
08788 Vilanova del Camí (Barcelona) 
Tel. 938054411-Ext.5 
pecononomicavilanovadelcami.cat
Horari:  Dilluns i dijous de 9 a 13 hores:  • Espai lliure de 9 a 11 hores.


  • De 11 a 13 hores amb atenció de l'orientadora laboral.
El club de feina és un equipament on els/les usuaris/àries que cerquen feina i/o formació troben recursos a la seva disposició. La utilització d'aquest espai es realitza de forma autònoma i/o amb assessorament. Aquest equipament afavoreix la inserció a persones en recerca de feina i/o formació atès que poden accedir a ofertes de treball i formació per diferents mitjans i compten amb els recursos necessaris per accedir als processos de selecció.

Accions que es poden realitzar al Club de la Feina :

  • Consultes d'ofertes de feina i utilització de mitjans per l'enviament de candidatures mitjançant:

Taulell d'Ofertes, ordinadors connectats a internet per a la recerca de feina, premsa, llistat d'empreses, FAX i Impressora, programari específic per a l'elaboració de documents amb models i programari específic (currículums vitae, cartes de presentació i autocandidatura, ...)

  • Consulta de l'oferta formativa mitjançant:

Llistats de cursos de formació ocupacional i contínua, i ordinadors connectats a internet per a fer les inscripcions online per afavorir la qualificació professional de persones en situació d'atur i en actiu.

  • Rebre assessorament de professionals orientadors per a la recerca de feina i la utilització dels ordinadors

Es pot rebre orientació especialitzada al voltant dels processos de selecció, per a la recerca de feina, cerca de formació, consulta i derivació de candidatures, i per a la utilització dels ordinadors (webs, navegació per internet, utilització de programari específic, ...)

  • Consulta i préstec de materials de la biblioteca:

Es pot realitzar la consulta i/o préstec de llibres, manuals, documents i estudis d'ocupació de la zona de l'Anoia. La temàtica està orientada fonamentalment a l'ocupació, la formació i creació d'empreses com ara psicotècnics, entrevista de treball, oposicions, guies de normativa laboral, tècniques de recerca de feina, models de CV i cartes de presentació.

  • Consulta de transports:

Fulletons informatius de trajectes i horaris dels mitjans de transports, plànols del Vilanova del Camí i altres municipis de la comarca, i ordinadors connectats a internet per a la consulta d'itineraris.

La informació indicada no exiteix o no té privilegis per veure-la.
També pots consultar ...
Oficines d’atenció al ciutadà:

Ajuntament de Vilanova del Camí · NIF P-0830300-J
Pl. del Castell, 1 · 08788 Vilanova del Camí · T. 93 805 44 22 · F. 93 805 42 90
Diputació de Barcelona