ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-  sense estils
cercar

Entitats

Moviment associatiu a Vilanova del Camí

Vilanova del Camí ha destacat històricament per tenir un important moviment associatiu. Però a més de pel seu considerable nombre, les entitats vilanovines destaquen per la seva activitat i implicació en el dia a dia de la ciutat. Bona mostra de la importància i la participació del teixit associatiu és la creació del Congrés d'Entitats de Vilanova i la posterior constitució de la Coordinadora d'Entitats.

Un dels objectius del Congrés és precisament que les associacions del municipi s'impliquin activament en el disseny i el projecte de futur del municipi, per mitjà de diverses propostes que són debatudes. Es tracta, doncs, que les entitats facin sentir la seva veu i opinin sobre com ha de ser la Vilanova del futur i també que proposin diverses línies d'actuació per fer-la possible.

La Coordinadora d'Entitats, fruit d'una de les propostes que es van fer en el primer Congrés, l'any 98, funciona com un punt de trobada de les associacions del municipi, a les que assessora en matèria de legalització, finançament, recerca de recursos i d'altres problemàtiques que afecten l'activitat diària de les entitats. Aquest ens també coordina les activitats de les entitats al llarg de l'any i els dóna una promoció exterior.


Ajuntament de Vilanova del Camí · NIF P-0830300-J
Pl. del Castell, 1 · 08788 Vilanova del Camí · T. 93 805 44 22 · F. 93 805 42 90
Diputació de Barcelona