ZOOM: Amplieu amb CTRL+ / Reduïu amb CTRL-  sense estils
cercar

Desè aniversari de l'agermanament entre Vilanova del Camí i Calcinaia

El símbol de l'amistat

El desè aniversari de l'Agermanament entre Vilanova del Camí i Calcinaia es va immortalitzar simbòlicament amb la inauguració d'una escultura de l'artista igualadina Teresa Riba que simbolitza l'amistat entre Vilanova i Calcinaia.

L'escultura, realitzada en bronze té una rèplica exacta que es va fer arribar a Calcinaia i que properament s'instal•larà en un espai públic en homenatge al desè aniversari de l'agermanament.

Dos nens, ingenus, innocents, que comparteixen una amistat que no entén d'interessos, simbolitza el tipus de relació que mantenen Vilanova i Calcinaia. La semiesfera sobre la que es troben els dos menuts és completament igual a la de Calcinaia i coincideixen en una sola peça exacta.

Els Alcaldes, Joan Vich i Valter Picchi, van expressar emocionats la seva satisfacció per haver arribat al desè aniversari d'un compromís que sens dubte ha funcionat gràcies a la intervenció i la implicació dels veïns, tant de Vilanova com de Calcinaia.

Joan Vich va tenir paraules d'agraïment per a totes les persones que han jugat un paper important en aquests deu anys d'agermanament, entre elles, Francesco Petroni, l'alcalde de Calcinaia en el moment de la signatura de l'agermanament.


Ajuntament de Vilanova del Camí · NIF P-0830300-J
Pl. del Castell, 1 · 08788 Vilanova del Camí · T. 93 805 44 22 · F. 93 805 42 90
Diputació de Barcelona